Zonvakanties

Zon, zee strand… Niets lekkerder dan het zonnetje op je huid, het zand tussen je tenen en een verkoelende duik in zee

Onze topbestemmingen

Zonvakanties

Zon, zee strand… Niets lekkerder dan het zonnetje op je huid, het zand tussen je tenen en een verkoelende duik in zee. Duik je ligbedje op en droog op in de zon of drink een cocktail tussen de wuivende palmbomen onder je parasol. Ben jij een echt strandmens? Dan klinkt dit je als muziek in de oren. Boek een zonvakantie en kom helemaal tot rust.

Spanje

Een strandvakantie kan heel ver weg, maar voor een tropische strandvakantie kun je binnen Europa heel aangenaam terecht. De Spaanse kust biedt een scala aan prachtige goudgele zandstranden en de heerlijke frisse Middellandse Zee. Gecombineerd met typisch Spaanse dorpjes, bordjes tapas, pannen stomende paella en een flesje cava of een geurige kan sangria. Je kan ons opvegen! Een prachtige strandvakantie op de Spaanse eilanden is altijd een feest.

Griekenland

De Griekse eilanden liggen op je te wachten. Witte zandstranden omgeven door wuivende palmbomen en de Griekse gastvrijheid verwamt je onmiddellijk bij aankomst, evenals de stralende Griekse zon. De Griekse witte dorpjes lenen zich goed voor een dagje dwalen en slenteren om neer te strijken op een terrasje in de schaduw. Geniet van een mooie Griekse wijn, een stukje zelfgebakken brood met Griekse olijfolie en wat heerlijke olijven.

Zonvakantie dichtbij

Voor een fijne en mooie strandvakantie kun je in Nederland, België en ook Duitsland heel goed vertoeven. Nederland heeft een schitterende kustlijn met kleurrijke badplaatsen. 's Zomers kun je hier genieten van de zon om te zwemmen of bij te kleuren en in de winter kun je hier heerlijk uitwaaien en genieten van een kop warme chocolademelk met slagroom.

De Waddeneilanden zijn echt een klein paradijsje op zichzelf met uitgestrekte witte zandstranden en kilometers natuurgebied. Prachtig om deze te verkennen met een goede wandel- of fietstocht. Voor de strandfeestjes zit je in het hippe Bloemendaal op je plek. Vooral op zondag zijn worden hier te gekke strandfeestjes gehouden. Het gebied is ook hier prachtig met het ruige duinlandschap. Wat rustiger, maar minstens even mooi zijn Noordwijk en de Zeeuwse kust. Beleef een heerlijke dag strand en schuif tegen de avond aan in een van de visrestaurants voor een vers gemaakte pan mosselen of een andere visspecialiteit.
Het chique Knokke in België wordt ook wel het Monaco van het noorden genoemd. Hier strijk je neer op een van de luxe bedden bij de beachclubs en kun je in stijl genieten van een dagje strand. Boek je weekendje weg of een complete strandvakantie en geniet van een relaxte vakantie aan het strand.

I need the sea because it teaches me – Pablo Neruda