OVER ONS

Wij willen gewoon die ene te gekke reisorganisatie zijn waar je altijd een geweldige vakantie boekt voor weinig geld. Vergelijk het met je favoriete restaurant: fantastisch eten voor een toffe prijs.

We vinden dat je reis begint vanaf het moment je bij ons terecht komt en niet pas als je op je bestemming arriveert. Om nog even bij dat restaurant te blijven: je avondje uit begint als je binnen komt lopen, je jas wordt aangenomen en je naar je tafel wordt gebracht en niet pas als je het eten geserveerd krijgt.

Zo zien wij dat ook als je bij ons ‘binnenkomt’, jij bent bij ons te gast en wij zorgen van a tot z voor een geweldige reiservaring. Van het uitzoeken van een te gekke vakantie tot aan je vertrek, tijdens en na je vakantie. Wij zijn er om het maximale uit je vakantie te halen en vanaf het begin de vakantiesfeer te creëren die je verdient.


HOE WERKT HET?

Dagdeals: wij zijn de hele dag bezig om de beste vakanties zorgvuldig samen te stellen. De reizen die wij echt de moeite waard vinden en wij zelf ook te gek vinden om zelf ter ervaren komen op onze website. Naast kwaliteit vinden wij het belangrijk dat jij good value for money krijgt. Bij ons vind je dus een gevarieerd aanbod van gezellige bed & breakfasts tot 5*-hotels voor een lage prijs.


BIJ ONS GEBOEKT?

Wat fantastisch, nu gaat het echt beginnen! Allereerst sturen we belangrijke documenten naar je op per mail zodat de basis in orde is en vanaf daar doen wij ons uiterste best om het maximale uit jouw vakantie te halen. Zo krijg je van ons nog een mail met leuke tips van locals en andere reizigers voor je vakantiebestemming en af en toe een mail met nuttige informatie.