Even weg

Ga er even tussenuit naar het elegante Antwerpen, spot wilde dieren op de Veluwe of waai lekker uit aan het strand. Gewoon even weg!

Onze topbestemmingen

Even weg

Wil je er tussen uit maar niet al te lang onderweg zijn, dan is de categorie "even weg" precies iets voor jou. Denk aan een Stedentrip Hamburg, een auto vakantie in Frankrijk of een Weekendje Weg Zeeland. Allebei compleet anders, maar wel lekker dichtbij.  

Hamburg, Parijs of Berlijn liggen natuurlijk niet om de hoek, maar ook deze bestemmingen rekenen wij als een vakantie dichtbij. Dit zijn dan meteen ook de verste bestemmingen, maar nog altijd heel goed aan te rijden. Alle bestemmingen in de categorie vakanties dichtbij zijn op eigen vervoer tenzij anders aangegeven. Geen gedoe met vliegtuigen dus.

Waarom een vakantie dichtbij?

Omdat het lekker dichtbij is. Je hebt gewoon zin in een vakantie maar niet om daar een dag lang voor te reizen. Het liefst ben je binnen een paar uurtjes op de plaats van bestemming en kan jouw vakantie beginnen. Je pakt je koffer uit en het is genieten geblazen.

Hou je van de stad of juist van natuur? Van lekker eten of van urenlang wandelen en fietsen? Van het strand of juist van het binnenland? Voor iedereen is er een geschikte bestemming te vinden dichtbij huis. Van de heuvels in het Sauerland tot de grachten van Amsterdam. Van de duinen en het strand in Zeeland tot de uitgestrekte heide op de Veluwe. Letterlijk van Parijs tot en met Berlijn hebben we geweldige bestemmingen voor je geselecteerd voor een vakantie dichtbij.

Vakanties dichtbij: Stad of Natuur?

Ben jij een echt stadsmens of hou je meer van de natuur? Of ben je juist van allebei? Dichtbij huis kun je voor beiden echt heel goed op vakantie.

Wij hebben in de steden dichtbij altijd de best beoordeelde hotels voor je geselecteerd. Hier vind je dus geen slechte hotels op nog mindere locaties, maar altijd goed onderhouden accommodaties met vriendelijk personeel. 

Wij hebben dus niet een oneindig aanbod, maar zijn juist selectief. Daardoor verdwaal je niet in ontelbaar veel hotels, maar heb je een duidelijk overzicht van de beste deals. Denk hierbij aan 4 tot 12 hotels per stad. Van 2-sterren tot 5-sterren en altijd op een goede locatie.

Trek je liever de natuur in dan selecteren wij de beste hotel arrangementen. Veel voor weinig is daarbij ons motto en dat proberen wij zo goed mogelijk af te spreken met het hotel. Halfpension of All Inclusive, maar altijd inclusief ontbijt.

Ga bijvoorbeeld net over de grens in Duitsland naar de beroemde Moezelstreek met prachtige wijnranken en de rivier de Moezel. Of nog dichterbij naar onze eigen Veluwe waar je het hele jaar door kunt genieten van de prachtige natuur.